Larmtjänst lanserar ny hemsida

25 april 2013

Idag lanserar Larmtjänst sin nya webbplats. På webbplatsen kan du enkelt söka efter efterlysta objekt, kontrollera om objekt är stulna och lämna tips om stöldgods och försäkringsbedrägerier. På sidan hittar du även nyheter och information om försäkringsrelaterad brottslighet.

- Larmtjänst har lagt mer fokus på kommunikation och tillgänglighet och webbplatsen har varit en viktig del i detta arbete. Vi vill underlätta för våra användare och anpassar därför webbplattformen efter dagens behov och teknik, säger Mats Galvenius, vd på Larmtjänst.

I samband med den nya webbplatsen har även en ny enhetlig databas byggts som ersätter ett flertal gamla databaser. Den nya databasen kommer att effektivisera hanteringen av all data som finns på webbplatsen.

På Larmtjänsts extranät kan alla som jobbar med utredning av försäkringsrelaterad av brottslighet ta del av brotts- och bedrägeritrender, information som ska underlätta utredningsarbetet. De som tidigare haft inloggningsuppgifter till sidan måste på nytt ansöka om behörighet.

Webbplatsen har tagits fram i samarbete med Knowit.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här