Deltar i arbetet för ökad trygghet i samhället

13 juni 2017

Måndagen den 12 juni tillsatte Svensk Försäkring Trygghetskommissionen som ska ledas av Fredrik Reinfeldt. Larmtjänst kommer vara en del i arbetet genom att förse kommissionen med sina erfarenheter gällande brott och brottstrender.

Den tillsatta oberoende expertkommissionen ska analysera utvecklingen av vardagsbrottsligheten och föreslå åtgärder för att motverka brottslighet och minska otryggheten i samhället. Larmtjänst, dotterbolag till Svensk Försäkring, kommer att vara involverade i arbetet genom att förse kommissionen med sina erfarenheter.

- Larmtjänst har stor kunskap om vardagsbrottslighet så som stölder och bedrägerier. På så sätt kan vi vara en del i arbetet genom att förmedla våra erfarenheter till kommissionen, säger Mats Galvenius, vd Larmtjänst.

Larmtjänst har daglig kontakt med polisen, både nationellt och internationellt, samt med andra brottsbekämpande myndigheter och privata aktörer, och kan ge en bred bild av hur denna typ av brottslighet påverkar samhället ur olika perspektiv.

- Vi ser fram emot kommissionens arbete och bidrar gärna med vår kunskap för att skapa ett tryggare samhälle, säger Mats Galvenius.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här