Tips från allmänheten leder till fynd

29 december 2017

Under julhelgen har Larmtjänst fått in två klockrena tips till sin tipsfunktion som ledde till att två efterlysta objekt återfunnits.

Inom loppet av ett dygn fick Larmtjänst in två tips som ledde till att en Manitou teleskoplastare (värde ca 400 000) samt en båt, en Aquador 21 WA (värde 550 000), återfanns och kunde lämnas tillbaka till rättmätig ägare.

Detektiven allmänheten är till stor hjälp när vi eftersöker objekt via vår hemsida och våra sociala medier. Varje år får Larmtjänst in ca 600 tips från allmänheten. Tack vare tipsen återfinns gods till ett värde om ca 10 miljoner kronor varje år. På så sätt bidrar vi till att försvåra stöldligornas framfart. Du kan lämna tips – 24 timmar om dygnet - på Stöldtipsets tipstelefon (020-325325) eller genom tipsfunktionen på Larmtjänsts hemsida www.larmtjanst.se. Du kan välja att vara anonym. 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här