Stöldgods hittat genom Larmtjänst

En viktig del i Larmtjänst verksamhet är det godsåterfinnande arbetet. Larmtjänst jobbar aktivt med att sprida information om efterlysta objekt för att öka chansen att någon ser godset och kontaktar polis eller Larmtjänst. Nedan följer ett urval på det som hittats.

2018

CAT 301.7D
I början av oktober fick vi tips om en grävare som stals i Bålsta, en CAT 301.7D. Den återfanns i en container på en parkering i Järfälla.

2017

Jaguar XK8 COUPE hittad i Hässelby
I början av juni inkom ett tips till Larmtjänst om en stulen Jaguar XK8 COUPE. Larmtjänst åkte till platsen och kunde identifiera bilen som stod på en parkeringsplats i Hässelby. 

Takeuchi TB295w
I maj hittade en anställd på Larmtjänst en stulen Takeuchi TB295w i Spånga, Stockholm. Maskinen stals i Sundbyberg natten till fredagen den 12 maj. Maskinen var värd ca 2 milj. kr.


Husqvarna Nuda 900R
Den 11 april inkom ett tips till Larmtjänst om en stulen Husqvarna Nuda 900R. MCn stals i Stockholm den 21 september 2016 och hittades i Bromma, Stockholm. Mcn var värd ca 85 000 kr.

Kompressor aggregat 

Den 14 mars fick Larmtjänst in ett tips om en stulen kompressor aggregat som stod på Ekerö. Larmtjänst åkte till platsen och det visade sig vara ett aggregat som stals den 11 mars på Wahrendorffsgatan i Stockholm. Uppskattat värde 150.000 kr.

Släp och maskin på Ekerö

I början av februari inkom ett tips om en stulen släpvagn och grävmaskin. Larmtjänst åkte till platsen och identifierade godset. Släpet hade stulits i Hässelby och grävmaskinen på Sveavägen i Sthlm. Ekipaget hittades på Ekerö. Släpet var falskskyltat. Polis och ägaren kom till platsen. Värdet på ekipaget var ca 300 000kr.

Släp på Ekerö

Den 17 feb stals släpet i Kalmar. Anträffades den 24 feb på Ekerövägen, Stockholm, efter tips till Larmtjänst. Larmtjänst åkte till platsen och släpet blev säkrat. Ungefärligt värde på släpet är 85 000 kr.
 

2 hjullastare i Länna

Genom ett tips till Larmtjänst kunde 2 hjullastare hittas i mitten av januari. Hjullastarna stals i slutet av december vid Årsta havsbad och hittades i Länna industriområde. Larmtjänst och polisen kunde identifiera maskinerna samt annat misstänkt stöldgods såsom trädgårdsmaskiner.
 

2016

Audi A6 med tyska regskyltar och dubbdäck

I september hittades en Audi A6 genom tips. Bilen hade blivit stulen i början av året och stod nu på en gata i Stockholm med tyska regskyltar och dubbdäck. Tipsaren reagerade på kombinationen med dubbdäck i augusti och utländska regskyltar och kontaktade Larmtjänst.

Airman AX55

I september hittades även en Airman AX55, värd 800 000kr. Tipsaren passerade maskinen och gjorde en slagning på Larmtjänst hemsida där den visade sig vara efterlyst.

Tristan 315 Flybridge


I oktober hittades en Tristan 315 Flybridge tack vare att Larmtjänst exponerat stölden på Facebook. Båten var värd 900 000 kronor.

Grävmaskin värd 2 milj. kr

återfunnen grävare
I november hittades en Volvo grävmaskin, värd 2 miljoner kronor, i Linköping. Maskinen hade stulits några dagar tidigare på en byggarbetsplats i Linköping. Tipsaren såg maskinen och kunde genom Larmtjänsts hemsida se att den var efterlyst.

Volvo L90F på Värmdö

hittad maskin
I december fick Larmtjänst ett tips om en stulen Volvo L90F på Värmdö. Larmtjänst åkte till platsen och kunde identifiera maskinen och tillkalla polisen. Maskinen hade blivit stulen i Årsta.

Bil stulen vid råd blev anträffad 

I december hittades även en Audi S1 Sportback tack vare ett tips till Larmtjänst. Bilen hade stulits vid ett rån på Lidingö.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här