Per Norström invald som President i IASIU Europa

27 juni 2018

Mellan den 11-13 juni anordnade IASIU Europa en europeisk konferens med fokus på försäkringsbedrägerier. I samband med konferensen genomfördes medlemsmöte där Per Norström på Larmtjänst valdes till President.

IASIU Europe är en internationell organisation som arbetar mot försäkringsrelaterad brottslighet och anordnar konferenser vartannat år. I samband med konferenserna hålls ett medlemsmöte där man väljer styrelse för de kommande fyra åren. Per Norström valdes till president efter att ha suttit som Vice president under två år.

-    Det är kul och en utmaning att bli president för IASIU Europa, säger Per Norström.

Vid konferensen deltog omkring 200 deltagare från 27 länder för att utbyta erfarenheter och nätverka. Deltagarna är allt från myndigheter till utredningsföretag och utredare från försäkringsbranschen, där bl.a. utställare från Australien, utredare från Senegal och polisen från Hongkong deltog. Vid konferensen hölls olika presentationer och workshops om bl.a. ”anti-fraud system”, personskador, fordonsbrottslighet och ekonomisk brottslighet. Torbjörn Serrander från Larmtjänst och Charlotte Dahlgren från Länsförsäkringar i Skåne genomförde välbesökta presentationer om fordonsbrottslighet respektive gängskjutningar. Konferensen kommer år 2020 att förläggas i Sverige.

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här