Tillbaka

Om Larmtjänst

09 november 2012
Larmtjänst är en branschgemensam organisation med syfte att bekämpa försäkringsrelaterad brottslighet samt att stödja försäkringsbolagens utredningsverksamhet avseende oklara försäkringsfall.

Larmtjänst verksamhetLarmtjänsts huvudsakliga verksamhet är att sammanställa och tillhandahålla branschgemensam information och kunskap om försäkrat gods som förorsakar kundbolagen skadekostnader. Vår huvudsakliga kompetens ligger inom fordonsområdet.

Larmtjänst sammanställer information om vad, när, hur gods har förkommit och tillhandahåller denna information såväl inom branschen som till myndigheter och andra relevanta aktörer.

Larmtjänsts verksamhet är indelad i fem huvudsakliga verksamhetsområden.

Larmtjänst är ett dotterbolag till Svensk Försäkrings Service AB och en del av Svensk Försäkring i Samverkan. I Svensk Försäkring i Samverkan ingår Svensk Försäkring, Trafikförsäkringsföreningen och Försäkringsbranschens Arbetsgivareorganisation, med dotterbolag och nämnder. Tillsammans är vi cirka 200 medarbetare som arbetar för en konkurrenskraftig svensk försäkringsbransch.

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet