Tillbaka

Tipsa oss!

28 mars 2013
Har du information om försäkringsbedrägeri eller vill lämna tips om stöldgods? Ring / maila Larmtjänst!

 

  • För att lämna tips, ring 020-325 325 eller använd tipsfunktionen på vår sida. Det går självklart att vara anonym! Vårt team på Larmtjänst behandlar alla inkomna tips.

  • Tips är en viktig del i vår godsåterfinnande verksamhet. Många tips leder till vidare arbete med uppgiftslämnaren, försäkringsföretag och polisen.

  • Har du mer allmänna frågor? Du kan kontakta oss på telefon 08 522 784 00 eller genom att maila till vår allmänna mailadress: info@larmtjanst.se."

Stöldtipset är försäkringsbranschens gemensamma tipsfunktion i sociala medier. Vi finns på Facebook, X (Twitter) och Instagram. Stöldtipset är ett sätt för oss att samla in allmänhetens iakttagelser på ett enkelt sätt och kompletterar larmtjanst.se:s uppdrag att exponera stulna eller försvunna objekt.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet