Tillbaka

Larmtjänsts båtstöldsregister

05 februari 2013
Larmtjänst har ett unikt och upparbetat båtstöldsregister som bygger på skadeanmälningar vi får från försäkringsbolagen och på de polisanmälningar vi får från polismyndigheter i Sverige. Kontakta Larmtjänst för att kontrollera båten om du ska köpa i andrahand.

Larmtjänsts båtstöldsregister är sökbart och innehåller cirka 70 000 objekt. Båtar och båtmotorer registreras årligen i databasen. Tack vare databasen kan båtar och båtmotorer till ett värde av cirka 9- 11 miljoner kronor årligen återlämnas till sina rättmätiga ägare.

Vid köp av begagnad båt eller båtmotor kontrollera båt- och motornummer med polis 114 14 eller Larmtjänst.

Kontakta Larmtjänst om du vill göra en utökad sökning 08 522 784 00, eller mejla oss genom formuläret nedan så återkommer vi till dig.

 

Här kan du mejla in din fråga till oss

Båtmotor

Båt

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet