Stölder av radarsensorer och gps:er

26 oktober 2022

Under de senaste veckorna har Larmtjänst noterat två nya stöldtrender. Det är stölder av radarsensorer och stölder av gps:er från entreprenadmaskiner.

Stölderna av radarsensorer sker främst i Mälardalen medan stölderna av gps:er från entreprenadmaskiner sker i polisregion Nord. Larmtjänst uppmanar därför allmänheten att vara lite extra vaksam på denna typ av stölder. Om du ser någon försöka montera bort denna typ av reservdelar ska du vid pågående brott ringa polisen 112. Du kan även lämna tips och iakttagelser till Vägsamverkans tipstelefon 020- 315 315. Tipsen från allmänheten är viktiga och kan bidra med att stölderna klaras upp. 

Polisen i polisregion Nord gick nyligen ut med egen varning. Läs artikeln genom att klicka på länken nedan. 

Ytterligare GPS-stölder i polisregion Nord>>>

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet