Antikviteter/konst


Här exponeras enbart ett urval av efterlysta antikviteter och konstverk. Kontakta Larmtjänst för en utökad sökning. Sökresultatet kan även innehålla antikviteter och konstverk som inte är efterlysta men som Larmtjänst vill ha information om. Vid dessa antikviteter och konstverk finns en tydlig notering. På sidan visas enbart efterlysningar 24 månader tillbaka i tiden.

Just nu söker vi

Bronsstaty "Ko som vrider sig runt" av Asmund Arle stulen på Glöstorpsskolan i Göteborg

Bronsstaty "Ko som vrider sig runt" av Asmund Arle stulen på Glöstorpsskolan i Göteborg

Mellan den 21 december och 28 december 2018, stals en bronsstaty "Ko som vrider sig runt" från 1962 med måtten ca 70 x 100 cm av konstnären Asmund Arle på Glöstorpsskolan i Tuve, Göteborg. Skolan som är under rivning av PEAB var under julhelgen låst och tillbommad. Under helgen bröt man sig in på arbetsplatsen och stal statyn som skulle bevaras för framtiden, samtidigt stal man fasadplåtar och vattenrör. Bilderna visar den stulna statyn och fundamentet den var fastgjuten i efter stölden. Statyn tillhör lokalförvaltningen i Göteborgs stad och uppskattas vara värd ca 500 000 kr.
Mer detaljer
Exklusiv diamantring gjord av Gamla Västers Diamant stulen vid lägenhetsinbrott i Malmö

Exklusiv diamantring gjord av Gamla Västers Diamant stulen vid lägenhetsinbrott i Malmö

Den 13 mars 2017, stals bl.a. en exklusiv diamantring vid ett lägenhetsinbrott på Olofsgatan i Malmö. Diamantringen som tillverkats av Gamla Västers Diamant i Malmö är en solitär klackring utförd i 18 k vitguld. Centrerat sitter en briljantslipad diamant , 5.07 karat. Diamanten är syntetiskt färgad Coffe, klarhet p2. Laserborrad och ifylld. Invändigt Gamla Västers Diamants "D" och en briljantslipad diamant. Bilden visar den stulna ringen som uppskattas vara värd ca 200 000 kr.
Mer detaljer
Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här