Klockor

Nedan visas utvalda efterlysta och förlustanmälda klockor. Registret innehåller klockor som är inrapporterade av försäkringsbolagen, och ska inte förväxlas med Polisens register. Efterlysning och gallring av klockregistret sker inte med automatik, vilket innebär en viss fördröjning mellan skadedatum och registrering.

Använd sökfunktionen för att söka i registret efter efterlysta och förlustanmälda klockor. Registret innehåller information 24 månader tillbaka.

Har du frågor om en klocka? Kontakta Larmtjänst här>>>

Du som jobbar på ett försäkringsbolag och vill registrera stulen eller borttappad klocka, registrera här.

 

Just nu söker vi

Klocka Audemars Piguet Royal Oak Dual Time stulen vid rån i Gävle

Klocka Audemars Piguet Royal Oak Dual Time stulen vid rån i Gävle

Fredagen den 6 mars 2020, ca 21.30, stals ett armbandsur i guld, Audemars Piguet Royal Oak Dual Time, modellnummer 26400R0.00.A002CA.01 och boettnummer 105704-1970 vid ett personrån på Södra Kungsgatan i Gävle. En svartklädd man med en svart halsduk virad för att täcka ansiktet hotar ägaren med pistol och tvingar till sig klockan och hans plånbok. Vet du något om rånet kontakta i första hand polisen i Gävle och uppge diarienummer K289264-20 eller använd vår tipsfunktion så vidarebefordrar vi uppgifterna. Bilden visar den stulna klockan som uppskattas vara värd ca 360 000 kr.
Mer detaljer
Fyra antika fickur i guld och silver stulna vid stöld på auktionsföretag i Stockholm

Fyra antika fickur i guld och silver stulna vid stöld på auktionsföretag i Stockholm

Torsdagen den 30 januari 2020, stals fyra antika fickur vid en stöld på ett auktionsföretag i Stockholm. Tjuvarna dröjde sig kvar/ gömde sig i lokalen och när larmet aktiverades krossade man en monter och stal dyrbara klockor. Man krossade även ett fönster för att ta sig ut ur lokalerna. Vid stölden försvann ett fickur av fabrikat Elgin, 14 k guld, tillverkad ca 1915, savonett, vitemaljerad urtavla, ankargång, boettnr. 6680778. Ett fickur av fabrikat Halda, silver, Svängsta 1898, vitemaljerad urtavla, ankargång, boettnr: 9570. Ett herrfickur i 18K guld, okänd tillverkare, tillverkad 1900 talets början, innerlock i metall, vitemaljerad urtavla, ankargång samt ett damfickur 18 k trefärgat guld, s.k. trois couleurs, tillverkad 1900-talets början, innerlock i metall, cylindergång. Bilderna visar dom stulna klockorna/ uren, vet du något om stölden kontakta i första hand polisen i Stockholm och ange ärende nummer 5000-K126236-20 eller använd vår tipsfunktion så förmedlar vi uppgifterna
Mer detaljer
Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.