Tre husvagnar säkrade efter kontroll

02 juli 2013

I slutet av juni hjälpte Larmtjänst polisen att identifiera gods vid en kontroll i Arninge. Totalt kunde tre husvagnar säkras.

beslag i arninge. stulna husvagnar. LarmtjänstKontrollen gjordes i slutet av juni efter att en utredare på Larmtjänst hade noterat en uppställd husvagn på en gräsyta i anslutning till Arninge centrum. Han kände igen husvagnen och misstänkte att det var en vagn som hade blivit stulen i maj månad. Han stannade en radiobil och husvagnen identifierades. Det visade sig vara den stulna vagnen, en Adria Altea 432 som stals i maj i Älta.

På gräsytan fanns ytterligare ett tiotal husvagnar och dagen därefter gjorde Larmtjänst och polisen en större kontroll där bilar och husvagnar kontrollerades. Två husvagnar visade sig vara stulna och efterlysta i England.

arninge. tillslag. Larmtjänst hjälper polisen

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här