Lediga jobb

Larmtjänst är en branschorganisation med syfte att bekämpa försäkringsrelaterad brottslighet samt att stödja försäkringsbolagens utredningar av oklara försäkringsfall. Larmtjänsts sammanställer och tillhandahåller information och kunskap om försäkrat gods. Vår huvudsakliga kompetens ligger inom fordonsområdet. Larmtjänst är en del av Svensk Försäkring i samverkan.

Just nu söker vi följande:

Larmtjänst söker Utredningsinspektör med intresse för båtar

Som utredningsinspektör arbetar du på uppdrag av försäkringsbolagen för att hitta stöldgods och bidra till bolagens utredningar av oklara försäkringsfall. Du kommer att vara huvudansvarig för verksamheten inom båtområdet. Din uppgift blir bland annat att sammanställa och analysera information om båt- och båtmotorstölder och föra ut denna information på vår hemsida. Du kommer att ha många direkta kontakter med företrädare för försäkringsbolag, Polis, båtbranschen och andra aktörer. Du kommer även att ha omfattande kontakter med Polis och andra myndigheter i utlandet för att identifiera stöldgods från Sverige och hjälpa till med att återföra godset till rättmätiga ägare i Sverige. Du kommer även att vara involverad i brottsförebyggande aktiviteter inom båtområdet. Över tid kan ansvaret växa till att även omfatta andra typer av egendom – t.ex. fordon - och till ett större ansvar för Larmtjänsts kontakter i utlandet.

Läs mer och ansök här>>>

 

Vi söker en Utredningsinspektör med fordons- och IT-intresse

Som utredningsinspektör arbetar du på uppdrag av försäkringsbolagen för att hitta stöldgods och bidra till bolagens utredningar av oklara försäkringsfall. Du kommer bl.a. att arbeta med att sammanställa och analysera information om stölder av fordon och annat gods samt att spåra, identifiera och återföra återfunnet stöldgods till rättmätiga ägare. Du kommer att ha många direkta kontakter med företrädare för försäkringsbolag och Polis.

Du kommer även att ansvara för vår dokumentanalysverksamhet. Vi kommer att erbjuda dig utbildning för att hantera vår analysutrustning. Du har ett självständigt ansvar för att utföra analyserna och protokollera resultaten.

Vi går mot en mer digitaliserad värld och vi tror att våra kunder i ökad utsträckning kommer att vända sig till Larmtjänst för att kunna hämta digital information från fordon, det digitala hemmet, etc. Vi ser gärna att du bidrar till att utforma vårt framtida utbud av tjänster inom detta område.  

Läs mer och ansök här>>>

 

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här