Tillbaka

Information om Larmtjänst databaser och sökresultat

22 januari 2024
Larmtjänst databas innehåller efterlysta fordon samt efterlyst oregistrerat gods 24 månader tillbaka. Databasen kan även innehålla gods som inte är efterlyst men som Larmtjänst vill ha information om. Vid detta gods finns en tydlig notering.

Fordon

Databasen med efterlysta fordon uppdateras löpande måndag kväll- fredag kväll.

Oregistrerade fordon

Fordonsdatabasen kan innehålla oregistrerade fordon vilket innebär att dessa fordon inte finns i Vägtrafikregistret. Exempel på oregistrerade fordon kan vara entreprenadmaskiner, vissa terrängfordon och vissa mopeder. Oregistrerade fordon kommer inte med i de automatiska uppdateringarna utan kräver en manuell registrering i databasen vilket kan innebära en fördröjning i databasen innan godset blir sökbart samt ett eventuellt bortfall.

Båtar och vattenskotrar

Databasen med båtar och vattenskotrar innehåller enbart ett urval av efterlysta båtar. För en utökad sökning ska du därför kontakta Larmtjänst. Det kan du göra genom att ringa 08- 522 784 00 eller webbformuläret här:

Även båtar och vattenskotrar är oregistrerat gods vilket kan innebära ett visst bortfall i databasen.

Klockor

Även klockor tillhör oregistrerat gods. Klockorna i databasen kan vara både stulna och förlustanmälda. Databasen innehåller klockor som är inrapporterade av försäkringsbolagen och ska inte förväxlas med Polisens register.

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet