} Larmtjänst
 

Unik Volvo P1800 anträffad

02 september 2013

Under gårdagen kunde den stulna veteranbilen Volvo P1800 med registreringsnummer ACZ780 anträffas. Den unika bilen hade då varit borta sedan den 22 augusti och stod nu parkerad, täckt med en presenning, i Hägersten.

Det var med en lättnad som ägare Mats Eriksson igår kunde konstatera att det var hans bil som stod parkerad på Hägerstensvägen i Hägersten. Upphittaren hade tidigare läst om stölden och under några dagar sett en bil som var täckt med en presenning. Han anade att något inte stod rätt till och tittade därför efter vad som dolde sig under. När han insåg att det var den stulna veteranbilen Volvo P1800 kontaktade han både ägaren och Polisen.

När polis och ägare var på plats kunde bilen identifieras och anträffas. Bilen hade dock vissa skador, bl.a. var tändningslåset uppbrutet och inredningen nersmutsad.

Ägare Mats Eriksson är glad över att stölden av bilen slutade lyckligt även om han också konstaterar att det innebär en del jobb för att nu få bilen i det skick den var innan stölden.

anträffad volvo p1800

På bilden syns ägaren Mats Eriksson på anträffningsplatsen, glad över att bilen hittades.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här