Unik röd Volvo P1800 stulen norr om Stockholm-Anträffad

26 augusti 2013

Världens första Volvo P1800 stals natten mellan den 22-23 augusti från en förvaringslokal utanför Arlanda norr om Stockholm. Larmtjänst vill nu få in tips från allmänheten för att kunna returnera bilen till sin ägare.

Bilen är av årsmodell 1960 och är en av världens allra finaste och mest unika veteran Volvo-bilar. Bilen har registreringsnummer ACZ780, chassinummer 2, och är den första Volvo P1800 som lämnade tillverkningsfabriken år 1960.

- Dessa stölder är relativt ovanliga men vi har ändå haft några stycken genom åren där man stulit udda och unika hobbybilar. Bilarna har lyckligtvis ofta kommit till rätta efter tips från allmänheten, säger utredare Mats Carlsson på Larmtjänst. 

Den ovanliga stölden har även uppmärksammats internationellt. Bland annat har den välbesökta bilbloggen autoblog.com av AOL Inc (American Online) skrivit om stölden. 

Vet du något om stölden ring 020325325 eller använd tipsfunktionen. Du kan självklart vara anonym!

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här