Larmtjänst biträdde polisen vid kontroll i Nynäshamn

18 december 2014

Mellan den 3-20 november biträdde Larmtjänst polisen vid en operation i Nynäshamn för att kontrollera ut- och ingående trafik. Vid kontrollen beslagtogs stöldgods, bl.a. en bil och ett 20-tal dyra cyklar.

Under perioden ägde kontrollerna rum på kvällar och helger med syfte att kontrollera ut- och ingående trafik. Larmtjänst var på plats för att identifiera de fordon som passerade. Vid kontrollerna beslagtogs bl.a. en bil som stulits vid ett rån samt 20 norskstulna cyklar med ett värde på 20 000 -100 000 kr/styck.

Vid operationen var även Tullen och Kustbevakningen på plats. Utöver beslagen som gjordes tog polisen ett flertal rattfyllerister och trafikbrott. Kustbevakningen stannade utgående bilar med farligt gods samt bilar som inte uppfyllde kraven för säkrad last.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här