Larmtjänst ordförande i Insurance Crime Platform

26 februari 2015

I januari 2015 bildades Insurance Crime Platform, en internationell plattform i Europa som arbetar mot försäkringsbedrägerier och fordonsrelaterad brottslighet. Per Norström från Larmtjänst har utsetts till ordförande för gruppen.

Insurance Crime Platform är en nybildad grupp som tillhör Insurance Europe med representanter från ca 15 olika länder. Gruppen har i uppdrag att arbeta med frågor som rör försäkringsbedrägerier och fordonsrelaterad brottslighet.

- Vid fordonsrelaterad brottslighet arbetar vi exempelvis mot Interpol och Europol. Vi tittar på trender i Europa, stöldmodus, omfattning och kostnader, säger Per Norström.

Insurance Crime Platform har även ett samarbete med Carpol, en grupp inom Europol som har startat upp med syfte att förbättra kontakterna med registreringsmyndigheter och privata aktörer som fordonstillverkare.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här