Larmtjänst representerar TFF i ny gruppering inom Gröna Kort- samarbetet

20 november 2015

Från och med årsskiftet kommer Larmtjänst representera Trafikförsäkringsföreningen (TFF) när det gäller bedrägerifrågor inom Gröna Kortet- samarbetet. Detta är en ny gruppering inom det europeiska samarbetet.

Det första mötet kommer äga rum efter årsskiftet och i gruppen, som består av representanter från de olika länder som ingår i Gröna Kort- samarbetet, kommer man diskutera bedrägerifrågor.

Gröna Kort-samarbetet omfattar idag 46 länder i Europa och vissa utomeuropeiska Medelhavsländer. Systemet gör det möjligt för oss att besöka ett annat land inom systemet utan att behöva teckna en särskild trafikförsäkring. Inom EU är kravet på Grönt Kort avskaffat mellan medlemsstaterna. Samarbetet regleras i stället av fem motorfordonsförsäkringsdirektiv. De har genomförts i den svenska lagstiftningen genom ändringar i trafikskadelagen.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här