Larmtjänst söker en Utredningsinspektör/Kriminaltekniker

15 november 2016

Larmtjänst söker en Utredningsinspektör/Kriminaltekniker med bakgrund som polis med minst 5 års tjänstgöring som kriminaltekniker, gärna med erfarenhet från och intresse för det fordonstekniska området.

Larmtjänst

Larmtjänst är en branschgemensam organisation med syfte att bekämpa försäkringsrelaterad brottslighet samt att stödja försäkringsbolagens utredningsverksamhet avseende oklara försäkringsfall. Larmtjänst huvudsakliga verksamhet är att sammanställa och tillhandahålla branschgemensam information och kunskap om försäkrat gods som förorsakar kundbolagen skadekostnader. Vår huvudsakliga kompetens ligger inom fordonsområdet. Larmtjänst är en del av Svensk Försäkring i samverkan. Läs gärna mer om verksamhet på www.larmtjanst.se

Arbetsuppgifter

Som utredningsinspektör/kriminaltekniker har du på uppdrag av försäkringsbolagen ansvar för olika utredningsinsatser inom det kriminaltekniska området. Din uppgift blir att utreda oklara försäkringsfall med inriktning på fordonsbrand, inbrott, dokumentanalys och fordonsteknik. Arbetsuppgifterna innebär även olika utbildningsinsatser om Larmtjänsts verksamhet men även inom kriminaltekniska områden. I rollen ingår också att arbeta med andra uppgifter inom Larmtjänst verksamhet som t ex fordonsidentifiering, uppdatering av databaser, exponeringar och tipshantering.

Vem är du?

Du har en bakgrund som polis med minst 5 års tjänstgöring som kriminaltekniker, gärna med erfarenhet från och intresse för det fordonstekniska området. Du har Kriminaltekniska kunskaper inom brand och inbrottsvägar. IT-forensisk erfarenhet och kunskap om fordonsbränder är meriterande.

Som person är du noggrann och analytisk. Vidare har du en god social förmåga och servicekänsla. Du har goda IT-kunskaper och lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt och omväxlande arbete i ett kompetent team. I rollen finns goda möjligheter att själv utveckla ytterligare kriminaltekniska tjänster, t.ex. inom det IT-forensiska området. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler på Karlavägen i Stockholm.

Så söker du jobbet

Välkommen med din ansökan via ansökningslänken HÄR>>>

Sista ansökningsdag är den 13 december 2016.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Vd Mats Galvenius, tfn 08-522 785 20. Facklig företrädare är Niclas Antonsson (Saco), tfn 08-522 784 31.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Stockholm
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: 2016/22
Publicerat: 2016-11-15
Sista ansökningsdag :2016-12-09

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här