Parkera smart med en påminnelse i mobilen

20 februari 2018

Det händer både en, två och tre gånger att man glömmer var man parkerade bilen. Vi får då och då in anmälningar där det efter någon dag visar sig att man gjort just det - glömt var man parkerade. Här bjuder vi på ett tips för att få en påminnelse om det i mobilen.

Om du har den senaste Google Maps appen installerad på din telefon kan du med några snabba knapptryck markera på kartan var du parkerade.

Gör så här

1. Öppna Google Maps

2. Klicka på den blå pricken, som är din position - och välj Ange som parkeringsplats.

Klart!

Hitta bilen

3. Öppna appen och klicka på Bil-ikonen, då dyker din sparade parkeringsplats upp.
Välj att visa på kartan.

Glöm inte att radera din parkering när du hittat din bil!

Ett bra tips för stora parkeringar, flygplatser, gallerior eller för dig som parkerar på gatan och jagar ny plats varje gång du parkerar.

Inte allt för sällan får vi på Larmtjänst in objekt som efter några dagar återfinns inte så långt ifrån ägarens adress. Det vanliga är att man helt enkelt glömt var man parkerat. 

Läs mer

Beroende på om man är iOS användare eller Androidanvändare skiljer sig appen lite. Titta på vad som gäller just för dig.

Googlehjälp för dig med Iphone, här kan du koppla telefonen med blutooth till bilen så behöver du inte tänka på att göra något.

Googlehjälp för Androidanvändare, här kan du lägga till bilder på parkerinsplatsen etc.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här