Båt värd 1,3 miljoner anträffad genom tips till Larmtjänst

20 november 2019

Den 19 november inkom ett tips till Larmtjänst gällande en stulen Arronet 25 CXIP. Larmtjänst kontaktade Sjöpolisen som åkte till platsen och kunde bekräfta att det var den stulna båten. Båten var värd 1,3 miljoner kronor.

Varje år mottar Larmtjänst mellan 500–600 tips från allmänheten om stulet gods och försäkringsbedrägerier. Dessa tips resulterar i att gods till ett värde av ca 12–16 miljoner kronor årligen kan återfinnas.

Den 17 november blir en Arronet 25 CXIP stulen vid Långholmskanalen i Stockholm. Larmtjänst larmar ut båten i sina kanaler och publicerar stölden på sin hemsida och i sina sociala medier. Den 19 november inkommer ett tips till Larmtjänst om att båten står i närheten av stöldplatsen. Larmtjänst kontaktar Sjöpolisen som åker till platsen och bekräftar att det är den stulna båten. 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här