Larmtjänst söker Utredningsinspektör med intresse för båtar

20 november 2019

Vi söker nu en Utredningsinspektör med intresse för båtar. Sista ansökningsdag är den 2 januari 2020.

Larmtjänst kontroll av stulna bilar

Arbetsuppgifter

Som utredningsinspektör arbetar du på uppdrag av försäkringsbolagen för att hitta stöldgods och bidra till bolagens utredningar av oklara försäkringsfall. Du kommer att vara huvudansvarig för verksamheten inom båtområdet. Din uppgift blir bland annat att sammanställa och analysera information om båt- och båtmotorstölder och föra ut denna information på vår hemsida. Du kommer att ha många direkta kontakter med företrädare för försäkringsbolag, Polis, båtbranschen och andra aktörer. Du kommer även att ha omfattande kontakter med Polis och andra myndigheter i utlandet för att identifiera stöldgods från Sverige och hjälpa till med att återföra godset till rättmätiga ägare i Sverige. Du kommer även att vara involverad i brottsförebyggande aktiviteter inom båtområdet. Över tid kan ansvaret växa till att även omfatta andra typer av egendom – t.ex. fordon - och till ett större ansvar för Larmtjänsts kontakter i utlandet.

Vem är du?

Du har en bakgrund som polis med minst fem års tjänstgöring gärna som förundersökningsledare eller i verksamhet med internationell verksamhet. Vi tror att du har ett intresse för båtar och fordon. Bredare kunskaper inom exempelvis kriminologi eller fordonsteknik är meriterande.

Som person är du noggrann och analytisk. Vidare har du en god social förmåga och servicekänsla. Du har goda IT-kunskaper och lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt och omväxlande arbete i ett kompetent team. I rollen finns goda möjligheter att själv utveckla arbetsuppgifterna. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler på Karlavägen i Stockholm.

Så söker du jobbet

Välkommen med din ansökan via ansökningslänken nedan.

https://larmtjanst-ab.weselect.com/position/ovrigt/ovrigt/7414-vi-soker-en-utredningsinspektor-med-intresse-for-batar#apply-form

Sista ansökningsdag är den 2 januari 2020.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Galvenius, vd Larmtjänst, tfn 08-522 785 20. Facklig företrädare är Niclas Antonsson (Saco), tfn 08-522 784 31.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här