Ni har väl inte missat att vi finns på Facebook?

01 februari 2019

Larmtjänst finns sedan 2013 på Facebook under namnet Stöldtipset. Där kan man följa oss och få information om stöldtrender, brottsförebyggande tips samt om nystulna bilar, båtar, mc mm.

Larmtjänst jobbar aktivt med den godsåterfinnande verksamheten och en del i den är att ta in tips från allmänheten för att öka chansen att stulet gods återfinns. Larmtjänst har en tipstjänst som heter Stöldtipset där man kan ringa in tips under alla dygnets timmar. Numret dit är 020-325 325. 

Sedan 2013 finns även Larmtjänst på Facebook under namnet Stöldtipset. Sidan har idag närmare 19 000 följare. 

stöldtipset bild facebook

- Det är jättekul att sidan har så många följare. Dessutom är många väldigt engagerade. Ju fler som följer oss desto större är så klart chansen att vi får in tips som leder till att godset hittas, säger Åsa Sönnerby, kommunikatör på Larmtjänst. 

Sidan hittar du här>>>

På Stöldtipset publiceras nystulet gods, information om stöldtrender och tips på brottsförebyggande åtgärder. 

Larmtjänst finns även på Twitter och Instagram under namnet Stöldtipset. 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet