Tips ledde till anträffande av båt till ett värde av 1 270 000 kronor

08 juli 2020

Efter mindre än ett dygn fick Larmtjänst tips om var den efterlysta båten fanns och kunde snabbt säkra den tillsammans med polis.

finnmaster_anträffad.png

Den 7 juli anmäls en alldeles ny Finnmaster T8 med en 300 HK Yamaha stulen i Nynäshamns gästhamn. Båt och motor är av 2020 årsmodell och ett sammanlagt värde på 1 270 000 kronor. Vid stöldtillfället var båten packad och redo för familjens semester på sjön.

Båten efterlystes på Larmtjänst hemsida och sociala medier samt internationellt. På kvällen den 7 juli fick Larmtjänst tips om att den efterlysta båten låg i hamn i Trosa. En av Larmtjänst semesterfirande utredningsinpektör som själv var ute med sin båt i Trosa skärgård åkte på morgonen den 8 juli för att spana efter båten. Han fann den mycket riktigt i hamn, förtöjd och oskadd. Båten är säkrad av polis och den lyckliga ägarfamiljen är på väg till sin båt tillsammans med sitt försäkringsbolag Svedea för att undersöka båten tillsammans med Finessa varv innan det är dags för sommarsemester.

Vi på Larmtjänst önskar familjen en fin semester med vackert väder.

image0.jpeg

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.