Polisen grep tolv misstänkta båtmotortjuvar

01 december 2021

Vid två olika tillfällen har Polisen i Stockholm gripit totalt 12 misstänkta båtmotortjuvar. Sammanlagt har man hittat ett tiotal stulna båtmotorer.

Det första tillslaget skedde i norra Stockholms län den 17 november. Vid det tillfället greps sju personer och det hittades fyra båtmotorer. Vid husrannsakan i annan lokal hittades sedan ytterligare stöldgods, bland annat olika maskiner och kläder. Gripandet skedde tidigt på morgonen då de sju misstänka troligen varit ute på en stöldrunda och kom hem med stöldgods.

Det andra tillslaget skedde i södra Stockholm den 23 november. Då greps fem personer och det hittades fem båtmotorer. Ägarna till samtliga stulna båtmotorer är lokaliserade och det handlar om stölder i hela Stockholms län – bland annat på Värmdö och Ekerö.

Källa: Polisen.se

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.