12 svenskstulna motorer åter

23 mars 2023

Den 22 mars kom 12 svenskstulna motorer och en fyrhjuling tillbaka. Motorerna stals någon gång under 2020-2021 i Stockholmsområdet.

Tack vare väl inrapporterade id-nummer från båtägaren till Polisen vid anmälan har motorerna kunnat identifieras så som stulna inom Schengenområdet. Genom god samverkan mellan rumänsk polis, polsk polis, svensk polis och Larmtjänst är motorerna åter i Sverige.  Motorerna kommer till största del bli reservdelar till andra motorer.
 
-Det viktigaste med att ta hem stulet gods till Sverige är det symboliska värdet i att vi i Sverige bryr oss och att tjuvarna blir fråntagna sitt gods, säger utredare Viktor Eklöf på Larmtjänst.
Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet