Larmtjänst medverkade vid internationell insats

16 oktober 2023

Mellan den 10–12 oktober medverkade Larmtjänst tillsammans med andra myndigheter vid en internationell insats för att förebygga och stoppa organiserad gränsöverskridande brottslighet i Östersjöområdet och norra Europa. Larmtjänst hjälpte till att kontrollera identiteten på utgående gods.

Vid insatsen har 16 myndigheter från 10 olika länder i norra Europa samt Europol deltagit med personal på plats i Sverige. Larmtjänst deltog i insatsen och kunde bland annat hjälpa till att identifiera en stulen Toyota Rav4.  

Enligt statistik från Polismyndigheten har insatsen resulterat i bland annat 13 anhållna, fem personer från internationella kriminella nätverk gripna och beslag av varor i mångmiljonklassen.

Läs mer om insatsen på polisens hemsida:

https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2023/oktober/internationell-insats-gav-flertalet-frihetsberovanden-och-stora-beslag/

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet