Larmtjänstpodden: Båtsamverkan 10 år

02 maj 2023

I det senaste avsnittet av Larmtjänstpodden pratar vi om Båtsamverkan och det brottsförebyggande jobb som nu pågått i 10 år med mycket positiva resultat. I avsnittet får vi veta varför Båtsamverkan är så effektivt, vi får exempel på platser där stölderna i princip upphört samt som de engagerade personer som åker förbi båtklubben efter jobbet för att få till rörelse hyllas.

För 10 år sedan startade polisen i väst upp Båtsamverkan tillsammans med Larmtjänst och försäkringsbolagen. Syftet var att minska antalet båtmotorstölder. Arbetet har varit mycket framgångsrikt och stölderna har minskat rejält under de senaste åren. Vad har hänt? Hur ser det ut idag och hur ser framtiden ut?

Programledare: Åsa Lundin, Larmtjänst

Gäst: Thomas Andersson, Polisen och Viktor Eklöf, Larmtjänst. 

 

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet