Tipsa oss!

05 maj 2023

Har du information om försäkringsbedrägeri eller vill lämna tips om stöldgods? Då kan du anonymt lämna tips till Larmtjänst!

En viktig del i Larmtjänsts verksamhet är godsåterfinnande. Förra året fick Larmtjänst in närmare 600 tips från allmänheten gällande stulet gods och försäkringsbedrägerier. Tipsen resulterade i att gods för närmare 20 miljoner kronor kunde återfinnas. 

För att lämna tips ring 020- 325 325 eller använd tipsfunktionen på vår hemsida. Det går självklart att vara anonym! Många tips som kommer in leder till vidare arbete med uppgiftslämnaren, försäkringsföretag och polisen.

Har du mer allmänna frågor så kan du kontakta oss på telefon 08 522 784 00 eller genom att maila till vår allmänna mailadress: info@larmtjanst.se

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet