Tre personer döms till fängelse för inbrott och grovt häleri

12 juni 2023

Den 19 maj dömdes fyra personer i Södertörns tingsrätt för bland annat stöld, grovt häleri och häleri. Tre personer dömdes till fängelse samt som två av dessa personer även dömdes till utvisning. Stölderna ska ha skett i samband med inbrott under hösten 2022.

Under hösten 2022 begicks ett flertal inbrott i Stockholmsområdet. Polisen har efter det kunnat gripa personer och beslagta gods till ett värde för mer än två miljoner kronor. Den 19 maj dömdes två personer till 4 år och 6 månaders fängelse samt 2 år och 6 månaders fängelse för bl.a. inbrottsstöld och grovt häleri. Båda personerna dömdes även till 12 års utvisning. Ytterligare en person dömdes till 1 år och 6 månaders fängelse för grovt häleri. Den fjärde personen dömdes för häleri och fick en villkorlig dom.

I Larmtjänstpodden kommer vi den 13 juni prata om vad man ska tänka på om man blir utsatt för inbrott samt diskutera dessa inbrott som pågick under hösten 2022. Podden hittar du här: https://soundcloud.com/larmtjanstpodden

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet