Nya Range Rover bilar stjäls från återförsäljare

27 mars 2015

Under den senaste tiden har Larmtjänst noterat en uppgång av antalet efterlysta Range Rover bilar. De senaste stölderna har skett från olika återförsäljare.

Under 2015 har det totalt efterlysts 14 Range Rover bilar, varav enbart fem är återfunna. De fyra senaste stölderna har varit av nyare bilar och främst skett från återförsäljare.

Den senaste stölden ägde rum i Vänersborg, där man stal två Range Rover bilar med årsmodeller 2014 och 2012. Vid stölden klippte man upp en del av stängslet som gick runt företaget.

I slutet av mars inträffade ytterligare två stölder av Range Rover bilar hos två olika återförsäljare i Jönköping. Vid en av stölderna klippte man upp staketet runt företaget. Bilarna var av årsmodell 2012 och 2014.

- Återförsäljarena är lätta att hitta och bilarna står uppställda för tjuvarna, det är enklare jämfört med att leta efter de som står på gatan, säger Åsa Sönnerby på Larmtjänst.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här