Hittat stöldgods genom Larmtjänst under 2016

30 januari 2017

Under 2016 har totalt 540 tips inkommit till Larmtjänst från allmänheten. Tack vare tipsen har man kunnat återfinna stöldgods till ett värde av 24,6 miljoner kronor.

Under 2016 har många bra tips från allmänheten kommit in. Under 2016 inkom 540 tips till ett värde av 24,6 miljoner kronor. Detta är en ökning jämfört med 2015 då det inkom tips för ett värde av 20,1 miljoner kronor.

Några exempel på tips som lett till återfinnande är:

I september hittades en Audi A6 genom tips. Bilen hade blivit stulen i början av året och stod nu på en gata i Stockholm med tyska regskyltar och dubbdäck. Tipsaren reagerade på kombinationen med dubbdäck i augusti och utländska regskyltar och kontaktade Larmtjänst.

I september hittades även en Airman AX55, värd 800 000kr. Tipsaren passerade maskinen och gjorde en slagning på Larmtjänst hemsida där den visade sig vara efterlyst.

I oktober hittades en Tristan 315 Flybridge tack vare att Larmtjänst exponerat stölden på Facebook. Båten var värd 900 000 kronor.
 

I november hittades en Volvo grävmaskin, värd 2 miljoner kronor, i Linköping. Maskinen hade stulits några dagar tidigare på en byggarbetsplats i Linköping. Tipsaren såg maskinen och kunde genom Larmtjänsts hemsida se att den var efterlyst.återfunnen grävare

I december fick Larmtjänst ett tips om en stulen Volvo L90F på Värmdö. Larmtjänst åkte till platsen och kunde identifiera maskinen och tillkalla polisen. Maskinen hade blivit stulen i Årsta.
hittad maskin 

I december hittades även en Audi S1 Sportback tack vare ett tips till Larmtjänst. Bilen hade stulits vid ett rån på Lidingö.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här