Almedalen 2023: Varför sprängs det så mycket i Sverige?

23 maj 2023

I år arrangerar Larmtjänst ett seminarium i Almedalen med rubriken "Varför sprängs det så mycket i Sverige?". Seminariet äger rum den 30 juni mellan klockan 10:00-10:45.

Sprängningarna skapar stor otrygghet i vårt samhälle och medför även stora kostnader för försäkringsbranschen. Varför sker det så mycket sprängningar i Sverige? Vad finns det för eventuella åtgärder? Vilka kostnader och konsekvenser medför sprängningarna för samhället och försäkringsbranschen?

Välkommen till ett seminarium där vi diskuterar det ökade antalet sprängningar som utförs av gängkriminella. Vid seminariet kommer representanter från försäkringsbranschen, Stockholmshem, Polisen och politiker delta. Seminariet avslutas med en paneldebatt.

När: 30 juni 2023
Tid: 10:00-10:45
Var: Wisby Strand, sal Lojsta, Visby

Medverkande: Denis Begic (Socialdemokraterna), Maria Deronius (Stockholmshem), Torsten Elofsson (Kristdemokraterna), Mats Galvenius (Larmtjänst), Sven Granath (Polisen), Katarina Leander (Länsförsäkringar Östgöta), Ronja Wildenstam (Svensk Försäkring). Moderator: Per Norström (Larmtjänst).

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet