Premiär för Larmtjänstpodden

29 september 2016

Idag publicerade Larmtjänst första avsnittet av Larmtjänstpodden. Podden tar upp aktuella teman inom brott och brottsbekämpning. Första avsnittet ger en inblick i Larmtjänsts verksamhet.

bild av larmtjänstpoddenIdag är det premiär för Larmtjänsts poddradio Larmtjänstspodden. I podden kommer Larmtjänst ta upp aktuella teman inom brott och brottsbekämpning.

- Vi har märkt att det finns ett intresse från allmänheten av de frågor som vi är verksamma inom och vill bjuda in dem till samtalet, säger Åsa Sönnerby, kommunikatör på Larmtjänst.

I Larmtjänstpodden kommer man diskutera stölder av bilar, traktorer, reservdelar samt lyfta ämnen som försäkringsbedrägerier, vardagsbrott och organiserad brottslighet. I första avsnittet möter ni Larmtjänsts vd Mats Galvenius för att få en ökad förståelse om Larmtjänsts verksamhet.

Avsnitten kommer vara mellan 20 -30 minuter långa och i varje avsnitt möter vi experter inom försäkringsbranschen och brottsbekämpande myndigheter. Avsnitten kommer finnas tillgängliga på larmtjanstpodden.wordpress.com och Soundcloud. Det kommer även gå att prenumerera på Itunes. 

Lyssna på första avsnittet av Larmtjänstpodden här >>>

Larmtjänstpodden på wordpress >>>


Första avsnittet av Larmtjänstpodden

I avsnittet berättar vi om vilka Larmtjänst är och hur vi arbetar nationellt och internationellt för att återfinna stöldgods och minska försäkringsbedrägerier. Gäst: Mats Galvenius, vd Larmtjänst. Programledare Åsa Sönnerby, Larmtjänst.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här